عوامل و عناصر متعددی وجود دارد که برخی از فواید سلامتی زیتون را برای بدن ما ایجاد می کند. در اینجا می توانید حقایق جالب سلامتی زیتون و تأثیرات آنها بر سلامتی ما را بیابید. وقتی کار را تمام کردید، ایده شما از زیتون به عنوان پیش غذا قطعا تغییر می کند.
فواید زیتون برای سلامتی
همه ما از فواید زیتون برای بدن خود می دانیم. در اینجا می توانید برخی از حقایق مهم سلامت زیتون را بیابید که نقش مهمی در زندگی و بدن ما دارند. اول از همه می خواهیم به یاد داشته باشیم که زیتون ایران به طور کلی کلسترول اضافی خون را از بین می برد. به همین دلیل فشار خون ما را کنترل می کنند. سپس می خواهیم استفاده از زیتون را در رژیم غذایی خود به عنوان منبع فیبر غذایی به عنوان جایگزینی برای میوه و سبزیجات پیشنهاد کنیم. زیتون همچنین منبع عالی ویتامین E و آنتی اکسیدان های دیگر است که از سلول های ما محافظت می کند.
و موارد دیگر نیز وجود دارد… زیتون اثر بیماری های دژنراتیو مانند آلزایمر و کم خونی را کاهش می دهد. آنها همچنین به جلوگیری از لخته شدن خون که می تواند منجر به انفارکتوس میوکارد یا ترومبوز ورید عمقی شود کمک می کند.
نقش زیتون در رژیم غذایی ما
زیتون نقش مهمی در رژیم غذایی ما و حفظ سیستم ایمنی سالم به ویژه در دوره استرس یا بیماری های ویروسی مزمن دارد. آنها مواد مغذی و غنی از مواد معدنی مانند پتاسیم، سدیم، آهن، منیزیم و ید هستند. آنها ویتامین های ضروری و اسیدهای آمینه تولید می کنند که از قلب ما محافظت می کند.
خوردن زیتون و روغن زیتون اتکا می تواند ظاهر بدون چین و چروک را تا 20 درصد بهبود بخشد و خوردن 10 عدد زیتون در روز می تواند اشتها را تا 20 درصد کاهش دهد. این به لطف اسیدهای چرب تک غیراشباع اتفاق می افتد که روند هضم را کند می کند و هورمونی را تحریک می کند که پیام سیری را به مغز ما ارسال می کند.
درخت برگ زیتون یکی از رایج ترین دمنوش های گیاهی سنتی است که در میان مردم مدیترانه برای درمان برخی بیماری ها استفاده می شود. ترکیبات فنلی موجود در برگ زیتون، به ویژه اولئوروپئین، با فعالیت آنتی اکسیدانی، ضد فشار خون، کاهش قند خون، کاهش کلسترول خون و محافظت از قلب مرتبط است. بسیاری از تولیدکنندگان روغن زیتون حتی برای دفع برگ زیتون هزینه ای از کشاورز زیتون دریافت می کنند. در مطالعه حاضر، برخی از این مطالعات بر روی اثرات مفید سلامتی، ترکیبات آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و فنلی برگ زیتون بررسی شده است.