روغن زیتون اصل ترکیه فواید زیاد و شگفت آوری برای تندرستی و سلامت دارد. اگر یک وعدهی غذای سالم و سبک میخواهید یا به دنبال طعم دهندهای برای سالاد خود هستید، روغن زیتون انتخاب خوبی است که با عطر و طعم متمایز خود به غذاهای کسل کننده، سحر و جادو میبخشد.
نکات مهمی در مورد صادرات زیتون که هر تاجری باید بداند
اولین و مهمترین نکته در صادرات زیتون اصل بدون بو و صادرات روغن زیتون ، مسئله بهداشتی بودن، روش حمل و نقل و بسته بندی آن است. بسته بندی، به بهترین شکل انتخاب می شود. زیتون صادراتی در ظروف شیشه ای و قوطی های فلزی بسته بندی میشود. هر چقدر بسته ها زیباتر باشند مشتریان خارجی نسبت به خرید، تمایل بیشتری خواهند داشت. نحوه بسته بندی در تجارت زیتون به اندازه ای اهمیت دارد که با رشد باکتری ها و عوامل بیماری زا در ارتباط است. آلودگی های هوا به سرعت داخل ظرف زیتون نفوذ میکنند، بنابراین در صادرات و واردات زیتون معمولی و زیتون پرورده، بسته بندی ها به صورت مهر و موم شده و کاملاً بهداشتی در نظر گرفته می شود.
قیمت ها در صادرات زیتون و صادرات روغن زیتون، بسته به حجم سفارش مشتری و کیفیت زیتون صادراتی تعیین می شود. وزن بسته بندی ها طبق تعرفه گمرکی و قوانین صادراتی این میوه باغی تنظیم می گردد. حمل ونقل برای تجارت زیتون و روغن زیتون از طریق مرز زمینی، دریایی و هوایی امکان پذیر است. زیتون بسته بندی شده معمولاً در آب نمک به همراه افزودنی ها بسته بندی می شود تا برای مسافت های طولانی آماده گردد. به این صورت می توانید مطمئن باشید که زیتون های صادراتی، سالم و مطمئن به مقصد می رسند. این کار از فاسد شدن آنها در اثر زمان یا تغییرات حرارت محیطی جلوگیری می کند.
قیمت روغن زیتون اصل ترکیه در فروشگاه های معتبر
بزرگترین کشورهایی که در حوزه صادرات زیتون تازه فعالیت دارند در گروه اول کشور اسپانیا است و به ترتیب کشورهای یونان، مراکش، ترکیه، مصر، آرژانتین، ایتالیا، بلژیک، پرتغال و آلمان در رتبه های بعدی قرار گرفته اند. این رتبه بندی طبق آمار صادرات و واردات کالا زیتون در سال ۲۰۱۸ به ثبت رسیده است. بزرگترین وارد کننده زیتون، کشور آمریکا است که سهم وارداتی آن حدود ۲۴ درصد عنوان شده است. کشورهای فرانسه و آلمان در واردات زیتون در رتبههای دوم و سوم قرار دارند.
بازارهای کشورهای حاشیه خلیج فارس و کشور عراق برای صادرات زیتون بسیار مناسب است. فرایند صادرات و واردات زیتون در کل جهان با حساسیت بیشتری انجام میشود. زیتون بافت نرمی دارد و به سرعت فاسد می شود، بنابراین قوانین صادراتی و وارداتی برای این میوه پرطرفدار با دقت بیشتری تنظیم شده است.