واقعا هیچ راهی برای توصیف زیتون بهتر از یک کلمه وجود ندارد: شگفت انگیز. این میوه ها ممکن است کوچک باشند، اما مملو از انواع خوبی هستند. افزودن زیتون به غذاها ابعاد متفاوتی از طعم را با خود به همراه دارد و بسیاری از محبوبترین گونهها به آن نمک لذیذی اضافه میکنند.
وقتی شروع به بررسی تمام فواید سلامتی که زیتون به همراه دارد، بهتر می شود. زیتونها با کمک سلامتی از چربیهای خوب، به ازای هر Healthline عرضه میشوند. آنها همچنین دارای برخی خواص آنتی اکسیدانی چشمگیر هستند و با کمک به تنظیم سطح کلسترول با بهبود سلامت کلی قلب مرتبط هستند. سپس، این احتمال وجود دارد که آنها به مبارزه با پوکی استخوان کمک کنند و به طور بالقوه از انواع خاصی از سرطان ها جلوگیری کنند. آنها یک برد کامل هستند.
طبق گزارش Live Science، مردم حدود 6000 تا 8000 سال است که از زیتون لذت میبرند و در طی آن بیش از هزاران گونه مختلف تولید کردهاند. اکثر آنها از مدیترانه می آیند، اگرچه Olive Oil Times می گوید که اکنون در سراسر جهان رشد می کنند و نگهداری زیتون امری واجب است. در حالی که مطمئناً برخی از آنها وجود دارد که بیشتر در فروشگاه مواد غذایی پیدا می کنید، اجازه ندهید که شما را محدود کند. و نه، زیتون های “سیاه” و “سبز” به هیچ وجه گونه ها را تعریف نمی کنند. در واقع، همه زیتون ها در ابتدا سبز هستند و با رسیدن سیاه می شوند. بنابراین، تفاوت بین روغن زیتون sabroso تقلبی و اصلی چیست؟
زیتون کالاماتا
زیتون کالاماتا شاید یکی از رایج ترین گونه های موجود در بازار باشد. میتوانید آنها را روی پیتزا و سایر غذاهای ایتالیایی، برای یکی، تهیه کنید، و برای پنیر تختهها و بشقابهای میان وعده عالی هستند. با این حال، قبل از رسیدن به آنجا، این زیتون های کوچک باید کارهای زیادی را پشت سر بگذارند.
این زیتونها – علیرغم اینکه در شهر تایمز یونان اغلب زیتونهای سیاه یونانی نامیده میشوند – بنفش تیره هستند و در میان انواع بزرگتر زیتونها قرار دارند. میوه ها باید با دست چیده شوند زیرا به راحتی کبود می شوند و بر خلاف انواع دیگر، هیچ کس نمی خواهد زیتون کالاماتا را درست از درخت بخورد. دلیل آن این است که آنها فوق العاده تلخ هستند و قبل از تبدیل شدن به خوراکی مطلوب باید تخمیر یا در آب نمک خیس شوند.
آنها همچنین در میان سالم ترین زیتون پرورده سیاه هستند، زیرا دارای چربی های مفید برای قلب، مواد معدنی مانند کلسیم و آهن و آنتی اکسیدان ها (از طریق Healthline) هستند. در اینجا یک امتیاز دیگر نیز وجود دارد: به گفته StillTasty، مانند بسیاری از انواع زیتون ها، اگر در یخچال نگهداری شوند، ماه ها تازه می مانند. همچنین اگر آنها را باز نکرده و در شیشه خود رها کنید، باید برای مدتی خوب باشند. اما زیاد نگران نباشید، زیرا این زیتون های خوشمزه مدت زیادی وجود ندارند.
زیتون نیکوایز
Niçoise یکی دیگر از انواع اصلی زیتون است که معمولاً در شیشه ها یا به عنوان بخشی از میله زیتون مورد علاقه شما یافت می شود. این فقط یک نوع خاص از زیتون نیست، بلکه اشاره ای به تهیه آن نیز دارد. طبق گزارش The Spruce Eats، این زیتونها روی درخت رها میشوند و اجازه میدهند تا قبل از چیدن و آبجوش شدن، بهطور طبیعی به رنگ عمیق و تقریبا سیاه برسند.
اگرچه ممکن است در ابتدا چشمگیر به نظر نرسند زیرا گودال بزرگی دارند و به اندازه انواع دیگر گوشت نیستند، ترکیب طعمهای موجود در زیتون Niçoise آن را در یا در کنار هر نوع غذای دریایی، مانند سالاد کلاسیک Niçoise، عالی میکند.
شهرت زیتون Niçoise برای بازی خوب با غذاهای دریایی مناسب است، زیرا این زیتون از مناطق ساحلی بین فرانسه و ایتالیا می آید. این همه این نیست که این زیتون ها برای آنها خوب هستند. طعم تلخ و شور آنها به خوبی روی پیتزاها، بهعنوان افزودنی به سسها، بهخوبی کار میکند و به سادگی میتواند به تنهایی برای میانوعده بایستد.
زیتون لچین
بر اساس Live Science، زیتون ها برای اولین بار هزاران سال پیش در منطقه مدیترانه شرقی اهلی شدند. اینجاست که Leccino وارد میشود. در حالی که گفته میشود از زمانی که برای اولین بار در متون قرون وسطی به آن اشاره شده است، یکی از زیتونهای مورد علاقه ایتالیا بوده است، ممکن است آن را به طرز مثبتی باستانی جلوه دهد، اما در مقایسه با گونههای قدیمیتر واقعاً یک بچه جدید در بلوک است.
با این حال، برای ایتالیا، این یکی از قدیمی ترین انواع زیتون است و صادرات زیتون به کشور های دیگر انجام می شود و در آنجا رشد می کند. طبق گفته Green Olive در Red Hill، این یکی از همه کاره ترین است. این رقم اغلب برای روغن زیتون رویال تقلبی استفاده می شود و می توان آن را به عنوان روغن زیتون رومیزی سرو کرد. اگر به دنبال یک روغن زیتون برای تهیه نان یا بیسکوتی هستید، این یک گزینه عالی است.
فیکاچی زیتون Leccino را به عنوان یک زیتون ایرانی کامل و یک گزینه عالی برای نگهداری در مواقع اضطراری زیتون توصیف می کند. انواع دیگر تمام شده است؟ از زیتون Leccino استفاده کنید، چه در حال مخلوط کردن آنها در یک سس، چه برای تزئین سالاد یا صرفاً میان وعده. مادام اولیوا میگوید که این زیتونها کمی تند و معطر هستند و طعم مشخصی شبیه فلفل قرمز دارند.