زیتون، سالهاست که بخشی از سفره های اسپانیایی بوده است. آنها بخشی از رژیم غذایی به اصطلاح “مدیترانه ای” هستند که در سطح بین المللی به دلیل خواص و طعم بسیار مشخص آن شناخته شده است. در این پست، بیشتر در مورد این میوه باشکوه که با غذاهای ما مرتبط است آشنا خواهیم شد. در زیر مجموعه ای از فواید و خواصی که دارای این میوه های فوق العاده و خوشمزه هستند را ارائه می دهیم.
فواید و خواص اصلی زیتون:
آنها منبع ویتامین های A، B، C، E و مواد معدنی (آهن، سدیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم و ید) بسیار سالم هستند و اسید اولئیک را برای محافظت از قلب فراهم می کنند.
آنها از بیماری قلبی جلوگیری می کنند، چربی های غیر اشباع را حمل می کنند که حاوی و به تنظیم سطح کلسترول کمک می کنند.
حاوی امگا 3 و امگا 6 هستند، روغن های ضروری که به بدن ما کمک می کنند.
پوست زیتون به بهبود سوختگی کمک می کند (استفاده به صورت کرم).
آنها دارای محتوای فیبر بالایی هستند (که به تنظیم سیستم روده ما کمک می کند).
متخصصان خوردن 25 گرم در روز (تقریباً 7 زیتون) را به دلیل فواید مهم آن برای سلامتی به لطف ترکیبات آن توصیه می کنند.
زیتون فرآیندهای گوارشی را تحریک می کند، آنها برای تحریک اشتها ایده آل هستند.
زیتون ها و روغن زیتون ورامین برای حافظه مفید هستند، زیرا استرس اکسیداتیو در مغز را کاهش می دهند، به آن سهم تیامین اضافه می شود، یکی از ویتامین های B کمپلکس که کربوهیدرات ها را به انرژی تبدیل می کند تا مغز و سیستم عصبی به درستی کار کنند. منشأ زیتون از آسیای صغیر است و از 6000 سال پیش در دریای مدیترانه پخش شد.
میوهای که دنیایی از ایدهها را به شما ارائه میدهد تا بتوانید از طعم، انواع و فواید آن لذت ببرید، به زیتون نزدیکتر شوید و تمام امکانات آن را کشف کنید. به عنوان یک پیش غذا، به عنوان یک تاپا، به عنوان مواد تشکیل دهنده در غذاهای شما زیتون یک ایده ساده است.
زیتون های سفره ای، سبز، سیاه، با یا بدون استخوان، پر شده، کامل یا برش خورده و… بخشی از پیش غذاها، سالادها، سالادها، غذاهای پاستا، برنج، پاستا، سس ها، نان ها یا همراه با سایر اجزای پرکننده گوشت و ماهی هستند.
بنابراین، در خانه، با دوستان، با خانواده، در جلسات کاری، در میان وعده های بداهه، در سفرهای علمی و غیره… زیتون هزار و یک با روغن زیتون اتکا امکان را به شما ارائه می دهد.
ما دنیایی از ایدهها را به شما پیشنهاد میکنیم تا از تمام طعمهای آن بهعنوان یک سوپاپ یا بهعنوان مادهای برای غذاهایتان لذت ببرید.