خرید روغن زیتون خام از تولیدکنندهای عمده این محصول با ارزش و پر خاصیت باعث صرفه جویی در قیمت خرید ان می شود هم چنین روغن زیتونی با کیفیت و مرغوب تهیه کرد.دانزه، اولین و تنها تولید کننده روغن زیتون به روش سرد در ایران شرکت صنایع غذایی دانزه ( سهامی خاص ) در سال ۱۳۹۱ با هدف تولید و استیصال زیتون و روغن زیتون و فرآوری و بسته بندی محصولات خشکبار و زعفران تاسیس گردید.و با تلاش از یک شرکت کوچک به موفقیتهای خوبی در زمینه فراوری روعن زیتون دست پیدا کرد.
معیار های تعیین قیمت روغن زیتون در بازار داخلی
تفاوت قیمت روغن های زیتون موجود در بازار داخلی دلایل متعددی دارد. امروزه مردم از نظر اقتصادی دوست دارند پیشرفت کنند و به شغل های مختلفی روی می آورند از جمله کارها پر درآمد ،تجارت روغن زیتون است.زیتون به دلیل خاصیت های فراوانی که دارد در نتیجه تقاضا ومصرف بالایی نیز دارد و همین نیز باعث افزایش بهای ان میشود. .زیتون در خیلی از کشورهای جهان امروزه کاشت می شود و کشورهای صادر کننده اصلی ان مانند ایتالیا ،اسپانیا ،یونان و … حتی ایران هم روغن زیتون خود را به کشور های دیگر صادر می کنند.روغن زیتون در داروسازی ،وسایل ارایشی و هم چنین اشپزی کاربرد زیادی دارد وبه سلامتی بدن به ویژه قلب وعروق کمک میکند زیرا که از بین روغن های موجود در بازارهای داخلی جز سالم ترین و غیر اشباع ترین روغن هاست.تفاوت قیمت روغن های زیتون دلیل دیگری هم دارد و آن مراکز نامعتبر ارائه آن است از این رو روغن زیتون را از جاهایی خرید کنید که معتبر باشند .روغن زیتون فرابکر گرانتر از بکر است و طعم واقعی زیتون را دارد و تلخ است. روغن زیتون تصفیه شده از بکر هم ارزانتر است چون فرایند شیمیایی بر روی ان انجام میشود و کسانی که بوی روغن زیتون را دوست ندارند میتوانند از این نوع استفاده کنند .برای پخت و پز هم مناسب است.
فروش بی واسطه روغن زیتون خام با بهترین کیفیت
.برای انتخاب روغن مرغوب، بهتر است اول آن را بو کنیدو روغن زیتون خوب و تازه باید بوی زیتون یا سبزی یا سیب بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است. اگر بوی این ها را نداشت یابوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن، نامرغوب یا فاسد است. پس بوی روغن میتواند در تشخیص کیفیت ان موثر باشد . در صورتی که روغن بوی فلز یا زنگ آهن بدهد نشانه بیکیفیتی و یا حتی فاسد شدن آن است. زیتون را در جای خشک، تاریک و دور از گرما نگهداری کنید زیرا این موارد در کیفیت وسلامت روغن تاثیر منفی دارند.هم چنین نباید در ظرف باز بماند زیرا که موجب فساد ان می شود. مرحله بعدی، چشیدن روغن است. برای این کار طوری روغن را روی زبان بریزید که سقف دهان را نپوشاند. مزه روغن نامرغوب روی زبان به کندی پخش میشود. برخی روغنهای خوب در عقب دهان مزه تندی ایجاد میکند که نشانه برداشت زیتون نارس است و با افزایش رسیدگی، مقدار تندی آن کاهش مییابد.